Make My Day - kapitel 27



Föregående: (Samiras perspektiv)
"Jag klaradeeeeeeee det!" skrek jag till pappa och han tog tag i mig och snurrade runt som om jag varit tio år yngre. "Jag har tagit körkort på min artonårsda-a-ag!!!!" skriksjöng jag medan jag hoppade runt. Jag log, detta skulle deffenitivt bli en bra artonårsdag. 
               -  -  -

Pappa betalde och fixade med körkortet och jag behövde fylla i  några papper och ta ett foto som jag lyckligvist blev nöjd med. På något konstigt sätt så var vi därifrån två timmar senare med ett färskt körkort liggandes i mina händer. Jag hade trott det skulle ta flera veckor att få det, men pappa hade tydligen betalat extra för att jag skulle få det direkt.
 När vi kom ut till bilgaraget där Henkes bil stod parkerad såg jag plötsligt en folkmassa stå flockade runt någonting. Jag blev nyfiken och sträckte på halsen för att se om jag kunde se något, men det enda jag såg var att alla hade likadana gråa huvor. Exakt samtidigt vände sig alla om samtidigt som de utropade "Grattis Samira!" och tog av sig huvorna. Då såg jag att det var sällskapet jag lämnat hos Johanna. De backade en aning och en vit jättesnygg bil med ett en jättestor rosett på taket syntes bakom dem. "Den är till dig!" sa mamma. "Från mig, pappa, Niall, Zayn, Louis, Liam och Harry!" Jag bara gapade. De hade spelat riktigt bra! Jag kastade mig i famnen på alla som gett mig min fina bil, men även på de jag visste hade varit smakråd: Johanna och Elise. "Jag kan inte fatta att det här är sant!!" Jublade jag och de andra skrattade åt mig. "Jag är världens freakin lyckligaste just nu, fortsatte jag. Jag har en helt ny bil, världens bästa familj, vänner och pojkvän!" Just nu var mitt liv verkligen perfekt. "Vem vill du ska sitta bredvid dig under din jungfru tur?" frågade Elise och alla spände axlarna, så man kunde se att alla var förväntansfulla. Jag log för mig själv, gick fram och kysste Niall medan jag sa "På min jungfru tur ska... Min fina vän Harry Styles följa med." Jag njöt av att se de andras smått chockade miner. Niall bara log mot mig och jag kysste honom igen, han visste varför jag valt Harry, han hade läst mina tankar.

Harrys perspektiv
Samira gick mot Niall medan hon pratade. "På min jungfru tur ska..." Hon kysste Niall innan hon sa fortsättningen.  "Min fina vän Harry Styles följa med." Smått chockad tittade jag upp mot Samira, men hon var helt koncentrerad på Niall. Hade hon kanske sagt fel? Men när jag två minuter senare satt i passagerare sätet i Samiras nya bil förstod jag att hon verkligen menat mig och jag hade ett stort smile på läpparna.
 Samira körde smidigt ut på vägen. Det var svårt att tro att hon precis tagit sitt körkort, för hon ar väldigt duktig. Taket var nerfällt och musiken var på högsta. "Varför tog du med mig?" skrek jag för att överrösta musiken. Samira boxade till mig på armen och gav mig ett vitt, strålande leende. "Försök inte att få mig att tro något annat, jag vet att det var du som startade upp det här med att jag skulle få en bil!" sa Samira och jag kände hur mina kinder blev varma.

Samiras perspektiv 
Jag parkerade på parkeringen som hörde till lägenheterna, fällde upp taket och hoppade ur min nya bil. Vi ställde oss vid en blå papperskorg medan vi väntade på att de andra skulle komma, och efter några minuter var de där. "Okej, Samira. Det är dags att du får veta din dag hur din dag ser ut." sa Niall. Jag vände mig mot honom och mötte hans perfekta ögon. "Först ska vi äta lunch, sedan ska du tillbringa eftermiddagen på ett spa, och tillsist ska du gå på vår konstert på kvällen, med V.I.P. plats." fortsatte han och jag spärrade upp ögonen. "Tack! Ni är bäst!" Utropade jag och tittade på alla mina fina vänner. 
En timma senare gick vi ut ur dörren från Johannas lägenhet, alla proppmätta av kinamaten som när vi kommit upp till lägenheten redan stått uppdukad, vi gick ner för trapporna och när jag tittade ut genom dörren såg jag en blänkande vit Limousine. Det tog inte många ögonblick innan jag insåg att vi skulle få åka i den. Jag attakerade alla med kramar och sedan gick vi in i limousinen. Det fanns gott om andra saker att titta på i limousinen. Det fanns minst tre tv apparater, eluttag, microfon och till och med ett digitalt trumset. Harry hällde upp champagne och alla skålade - för mig. Det här var verkligen otroligt. 
Efter ett tag hoppade Liam, Louis, Zayn, Harry och Niall av. Innan det gått av gav Niall varsin V.I.P biljett till alla som satt i limousinen. Strax därefter hoppade alla utom jag, Elise, Johanna och Therese av. Inte långt därefter var vi framme vid spaet. 

5 timmar senare
Nialls perspektiv
Vi klev upp på scenen och alla fansen började skrika. Vi sjöng, what makes you beutiful, up all night och torn - tre klassiker. 
Sedan tittade Liam på mig och jag nickade.

Samiras perspektiv
 "Vi vill tillägna en speciell person, ett jättestort grattis på hennes artonårsdag!" började Liam. "Hon är en mycket speciell person för oss!" fortsatte Zayn. "En mycket omtänksam vän!" sa Louis "Och Flickvän för mig" sa Niall. "Välkommen upp på scenen Samira!"
 Jag spärrade upp ögonen. Var de seriösa? Jag kunde inte förstå att det var sant, de grattade mig inför flera tusen personer.
 När jag kommit upp på scenen tog Niall min hand. "Nu tycker jag att vi Hurrar för Samira" sa han. "Hurra, Hurra, Hurra, Hurra" instämde tusentals personer. Det här var det mäktigaste jag någonsin varit med om. När Niall sedan sjöng en låt för mig sprack det, glädjetårar droppade som ett vattenfall ner från mina ögon. När låten var slut kramade jag om alla killarna och gick sedan tillbaka till min V.I.P plats.
När konserten var slut en timma senare blev vi upphämtade av limousinen igen. Killarna anslöt sig till oss efter att ha gått igenom ett hav av fans.
Så fort Niall kom in i limousinen kysste jag honom och viskade sedan i hans öra. "Jag älskar dig!"

           -  -  -
En sån här födelsedag skulle man nog inte tacka nej till :)
Det kommer komma mer drama, promise. Om ni är duktiga på att kommentera, får ni en ny del imorgon!
XX

Kommentarer
Postat av: Tove och Nellie

Sv: Tack >)

2012-07-02 @ 10:53:24
URL: http://onediirectionstoriies.blogg.se
Postat av: Hanna

Bra! :D

Svar: Tack så mycket :D
onenovdirection.blogg.se

2012-07-02 @ 13:20:14
URL: http://onedirectiononedream.blogg.se
Postat av: ayya

Mer

Svar: Det kommer.. ;)
onenovdirection.blogg.se

2012-07-02 @ 13:47:26
Postat av: Sandra!

Skiitbra!

Svar: Taack!
onenovdirection.blogg.se

2012-07-02 @ 19:26:49
URL: http://novellbloggonedirection.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

Din hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0